Bemutatkozás

Bea Ábrahám Beáta természetgyógyász vagyok, amit kineziológia területén végeztem 2010-ben. A tibeti hangtálakkal először Indiában találkoztam 2008-ban, majd a következő utazás alkalmával 2012-ben minden abba az irányba vitt, hogy a mélységeit saját magamon is megtapasztalhassam. A hangterápia a hangok, rezgések és energiák által egy nagyon tiszta tudatállapotba és energiaszintre képes emelni, ahová egy hosszabb elvonulás vagy egy mester jelenléte által juthatunk. Ez  számomra egyfajta megérkezés volt az úton. Egy olyan csodás elmenélküli módszer tárult ki előttem aztán az évek során, melynek áldásos hatásait szívesen osztom meg egyéni kezelések, csoportos programok és képzések során.

Sok mindent bejártam idáig nemcsak külső, hanem belső utazások és elvonulások formájában is. Legfőbb motivációm mindig is a tiszta, tág tudat megélése volt (és ami azon túl van), ebben a hangterápia és a meditáció a mai napig társaim. Az önismeret, önmegismerés vezetett el azokhoz a lehetőségekhez, melyekből sokat merítettem és az esszenciájukat magamba szívtam, ötvöztem. A maga idejében nagyon sokat jelentett a pránanadi, belső utazás, agykontroll, kineziológia, theta healing, vipassana meditáció, kristálygyógyászat, jóga, tai-chi és még sorolhatnám. Mára letisztult, leegyszerűsödött minden és csak a jelenlét számít. Nincs farigcsálás magamon, hanem egyfajta lehetőség a felismerésre és tudatosításra, kik is vagyunk valójában. Minden rendben van, számomra ez a hangok üzenete.

A hangterápia alapjait Indiában tanulhattam meg, ahonnan a mélység is velem jött. Majd részese voltam többféle hangterápiás képzésnek itthon, mert tudom, hogy az elmélet és a technika fontos (tibeti hangtál, gong, dob, hangfürdő, ének). Aminél már csak az érzés fontosabb, érezni, hogyan-hol hatnak a hangok mint rezgések és beleengedni magad ennek áramlásába. Benne a szív és a kapcsolódás minden szinten. Számomra ezek alkotják együttesen a hangterápiát, ahol szavak nélkül csak a hangok léteznek, miközben belső csend, tágulás és együtt emelkedés van. Egy út hazafelé. Ha veled lehetek ezen az úton bármeddig is, az örömmel tölt el, hiszen mindannyian ugyanoda tartunk 🙂

Mentés