Egyéni felkészítő

Ha szeretnél többet tapasztalni a hangterápiáról, ez az egyéni felkészítő neked szól, ahol átadom az alapokat a keleti megközelítésből. Ez egy olyan különleges hangterápiás program, ahol egész nap együtt lehetsz a hangokkal és rajtuk keresztül valódi, igaz önmagaddal. Csak te, a hangszerek, a hangok és én. A fókusz és a figyelem rajtad van egy biztonságos térben, minden arról szól, amire neked szükséged van a hangterápia területén. A programon megismered a hangterápia módszerét olyan szinten, ahogyan az a legmélyebb szinteken szól. Játékosan, mégis tudatosan ismerkedünk a hangterápia eszközeivel, elmélyülhetsz a hangfürdőkön használt hangszerekben, s velük a lelked csendjében.

I-es program:

 • Megismerkedünk a hangterápia mélységeivel, ahogyan az keletről származik
 • Hangfürdőzünk több mini hangfürdő keretében
 • Megérezzük a hangokat és hatásukat
 • Összekapcsolódunk a hangszerekkel
 • Megismered a tisztítás és felkészülés lényegét
 • Kipróbáljuk a hangszereket
 • Saját hangszeredet beavatjuk és megtanuljuk a használatát

II-es program:

 • Megismerkedünk a hangterápiás eszközökkel, módszerekkel
 • Gyakoroljuk az eszközök, hangszerek helyes technikai használatát
 • Megnézzük a hangfürdők típusait és felépítését, menetét
 • Gyakoroljuk a lehetséges hangfürdőket

A programon bárki részt vehet, aki szereti a zenét, a hangokat, előzetes képzettségre nincs szükség. Ha már van hasonló tapasztalatod, tudásodat mélyítheted és tágíthatod egy más szemszögből. Kizáró ok egyedül a pacemaker, epilepszia, friss műtét utáni állapot és lázas betegség.

Elhozhatod saját hangszeredet, ha van. Kényelmes ruha és szükség esetén pléd legyen veled, valamint víz és az ebédszünetben ennivaló 🙂

A felkészítő egyéni díja 25.000 Ft/alkalom, ketten is részt tudtok venni, ebben az esetben 20.000 Ft/fő, 10-18h közötti időpontban az általad egyeztetett napon. Lemondásra max 5 nappal a program előtt van lehetőség. Előleg fizetésével tudod biztosítani az időpontot.

A programot Ábrahám Beáta tartja 10 éves hangterápiás tapasztalatait, tudását megosztva, melynek mélységeit személyesen Indiában szerezte. További infó a +36-30-303-1551-on vagy a www.tibetihangterapia.com oldalon található.

Mindent kipróbálhatsz, megérezhetsz és megélhetsz a hangok világában, ami csak megmutatkozik neked a mélységektől a legnagyobb magasságokig. Gyere éld meg velem te is személyesen!

Várlak nagyon sok szeretettel,

Ábrahám Bea – Tibeti hangterápia

******

Visszajelzés a workshopról:

“Nagyon tetszett, hogy a hangszerek széles skáláját ismerhettük meg a workshop keretein belül, így olyan hangokba is “bele tudtam szeretni”, amikkel eddig talán nem is találkoztam. Sokszor hallja az ember, hogy találd meg a belső hangod, de egészen különleges élmény, amikor egy hangszer megszólaltatása során valóban felfedezed magad egy hangban. :)”

“Bea nyugodt, alázatos, lágy személyisége lenyűgöző. Tudását nyíltan, őszintén adja át. Nagyon pozitív élmény volt tőle tanulni, rengeteg tudást adott át. Élmény volt nála lenni, nagyon várom a folytatást. :)”