Csoportos hangfürdő

A hangfürdőn ősi, autentikus hangszerek vezetnek egy belső utazásra, ahol a tested és a lelked megpihenhet. A hangokon keresztül találkozhatsz a benned lévő csenddel, a béke és nyugalom állapotába kerülhetsz. Az ősi hangok elvezetnek az önvalódhoz, ahhoz, aki valójában vagy.

A 1,5 órás programot rövid ellazulással kezdjük fekvő helyzetben, ha szeretnél, ülhetsz is. Körben helyezkedünk el, ezzel is az egység szimbólumát erősítve és a hang áramlásának szabad teret adva. Megengedjük, hogy a hangok ott és úgy hassanak, ahogyan éppen szükségünk van rá, az irányítást teljesen elengedjük.

Minden hangfürdő egyedi és különleges attól, hogy milyen hangszerek szólalnak meg. Van, amikor a tibeti hangtálak vannak főszerepben, van amikor a gong vagy éppen a sámándob. És van, amikor a hangfürdő szinte minden hangszert felvonultat, hogy a hangok, rezgések színessége segítsen minket az ellazuláshoz. Az aktuális hangfürdőket megtalálod a Főoldalon vagy a Facebook oldal eseményeként.

A részvételhez előzetes tapasztalat nem szükséges, de kizáró tényező megfázás, láz, epilepszia, pacemaker, közvetlen műtét után. A hangfürdőre polifoamot, plédet-párnát érdemes hozni, mert egy órát fekszünk. Kényelmes, laza öltözetben gyere a kezdés előtt legalább 5-10 perccel, hogy megtaláld a helyed és ráhangolódj. A hangfürdő részvételi díja 3.000 Ft.

hangfurdo_terben